Påbörja din behandling mot fetma efter en gratis konsultation med våra doktorer
08_ 5250 3226 Chätta Online

Reductil

bantingspiller kommer tyvärr inte längre kunna erbjuda viktminsknings medicinen Reductil (sibutramin). Detta beror på nya riktlinjer från den Europeiska läkemedelsmyndigheten (EMA). Om du för närvarande tar Reductil kan du säkert avbryta behandlingen när du vill. Om du har några frågor angående din behandling kan du kontakta din läkare eller ditt apotek. Om du redan är patient hos oss kommer du att få mer information och råd via e-post i sinom tid.

För ytterligare information ber vi dig besöka:

http://www.mhra.gov.uk/NewsCentre/CON068470


Kop nu
Reductil (sibutramine) är ett receptbelagt läkemedel,som endast skrivs ut till patienter som lider av fetma.

Personer som har ett BMI-värde (Body Mass Index) på 27 – 30 anses vara överviktiga och de med ett BMI-värde på 30 eller mer anses lida av fetma. Reductil är ett receptbelagt läkemedel som endast bör användas av personer som haft svårigheter att gå ner i vikt och behålla den reducerade vikten. Reductil finns att köpa i doserna – 10mg och 15mg.

Att bli av med fetma kan vara svårt men Reductil kan vara till stor hjälp om medicinen tas i samband med andta viktminskningsprogram som till exempel lågkaloridiet och fysisk träning.

Reductil tillverkas av Knoll och är godkänt som ett bantningspiller för försäljning i Europa sedan 14:e Januari 1999. Sedan dess har Reductil effektivt hjälpt överviktiga personer och patienter med fetma att bli av med de extra kilona och åstadkomma den kropp de alltid drömt om. Köp Reductil nu.

Hur fungerar Reductil?

Reductil innehåller den aktiva ingrediensen sibutramin, som påverkar neurotransmittorerna i hjärnan. Dessa substanser i hjärnan lagras i nervcellerna och verkar genom att skicka signaller mellan nervcellerna; de återabsorberas sedan av nervcellerna. Sibutramin hindrar neurotransmittorerna från att återabsorberas.

Reductil utvecklar en mättnadskänsla och minskar patientens mängd matintag. På så sätt går patienten ner i vikt. Reductil är ett receptbelagt läkemedel och ska endast användas efter en medicinsk undersökning genomförts tillsammans med en doktor. Fyll i ett konsultationsformulär med oss och beställ Reductil här.

Biverkningar

De flesta receptbelagda läkemedel har biverkningar, så även Reductil (sibutramin). Reductil kan orsaka yrsel vilket för vissa människor kan påverka körförmågan eller hantera andra maskiner. De vanligaste biverkningarna med Reductil (sibutramin) är hypertoni, svettningar, förstoppning, illamående, hemorrojder, muntorrhet, insomnia, hjärtklappning, huvudvärk, smakförändringar, domningar och oro.

Läkemedlets bruksanvisning innehåller en komplett lista av biverkningana.
Klicka här för att beställa Reductil av oss.

Bantingspiller.se - is an affiliate of www.hexpress.net © 2002 - 2013.
All payments are taken by Hexpress Ltd. PO Box 344, Mont Crevelt House, Bulwer Avenue, St. Sampson, Guernsey GY1 3US.